Jag sa aldrig mer men ...

Ber om ursäkt för mig urusla uppdatering, ser också att jag har förlorat läsare :/ . Men snälla ni fortsätt läs och kommentera :)

 I lördags iallafall så tog jag det lugnt bara. Sen igår så åkte jag med Alya till Grönan!

 Asso omg vi gick in i spökhuset , sist jag var där var 2009 med världens bästa, min dåvarande pojkvän, min "lillasyster" och Camila, det var så sjukt läskigt den gången, jag Aleks och Camila skrek som idioter men mitt ex ville bara skrämma oss ännu mer haha...

Iallafall igår först så blev det problem när vi skulle åka spågvagn den var sönder, så vi gick till ersättningsbussen efter en stund, tur det för det var fett mycket folk sen när den stanna i kungsträdgården. Vi gick iallafall först till poppen och önskade step up med världens underbaraste kurd, DARIN ZANYAR! Fett glada vi blev, men såklart var det några idioter som ba "böglåt" , haha bara för att dom är avis på Darin! Sen åkte vi lite andra saker innan vi tog oss modet till att gå in i spökhuset, fast neeh , vi vågade inte egentligen, Alya övertalade mig.. jag visste hur läskigt det var sist och då höll jag ändå mitt ex i handen.

Men iallafall vi gick in sen kom vi till trappan och självklart hinner jag inte gå upp för det var ett spöke där så jag hamnar lixom bredvid trappan och den där spöket kommer emot mig och då börjar jag nästan gråta.
Som så till slut kommer jag uppför trappan , Alya och jag håller i varandra, vi fortsätter och går nära en stor familj. Typ alla asgravar åt oss för vi rädda. Sen när vi går ut från balkongen är vi själva, först går vi in men sen går vi ut igen för det kanske kommer någon som kommer skrämma oss , vi väntar på familjen så dom går före oss. Vi blir skrämda igen och springer som idioter.

Vi blir jagade typ. Sen vi fortsätter gå på nån ny grej som inte fanns för två år sen , efter det så ligger det ett spöke som skrämmer oss vi blir jagade springer tillbaka får höra kommentaren "det är fel väg" och det är massa trappor så jag ramlar och alya gör typ illa sig också jag kommer nästan inte upp från golvet sen så ramlar jag in i en nödutgång jag gråter och det gör Alya också. Vi ligger precis vid nödutgången. Sen säger spöket "ni vill gå ut" fast på engelska vi kan inte få fram ett ord men hon hjälper mig upp och jag hjälper Alya upp, det värsta är bakom hennes står ett annat spöke -.-' . Vi går iallafall ut och andas igen. Shiit vad läskigt det var asso! Jag trodde jag skulle dö :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0